HTML

györgytelep

Friss topikok

Címkék

1. nap (3) 10 nap (1) 11. nap (1) 12. (1) 13. nap (1) 14. nap (1) 15. nap (1) 16. nap (1) 17. nap (1) 2. nap (3) 3. (3) 4. nap (3) 5. nap (3) 6. nap (3) 7. nap (3) 8.nap (1) 9. nap (1) erkezes (3) fenykepek (4) fotok (4) indulas (2) liechtenstein (21) nap (2) Címkefelhő

Tizenharmadik nap (2013. februar 17, vasarnap)

2013.02.17. 15:14 Telep György

Ma sem mulasztottuk el, hogy kimenjunk jatszani a friss levegore. Emellett bent gyongyot fuztunk, tanultunk es takaritottunk is. Delutan tortat fogunk enni - mert Ginny ilyen nagyszeru finomsagot hozott nekunk.

Vacsora elott egy kiveteles, esti kirandulasra keszulunk: megnezzuk, milyen a liechtensteini tel-egetes hagyomanya. Ugy tudjuk, lesz faklyas felvonulas meg nagy maglyarakas.

Ujabb fenykepeket lathattok itt:

Liechtenstein 4

Most pedig kovetkezzenek a gyerekek es Zsofi neni szemelyes uzenetei:

Abel: "Hi Piet, it is great here! Really everything - except when Balint gets angry. For example: I built a snow castle with my buddies and we use it as a protection against snow offensives, and also as a rescue and police station. For example when someone slides with their sleigh and falls, everyone from our station jumps on their sleighs and gets there quick. Or if there is a fight, we are quick with the intervention. Today the snow was so slippery that we could hardly stop, even though the sleighs have an iron break. Anyways, if someone comes to the dune of our station, and brings a bob, and asks us to push him, we will do so. If someone goes behind the safety line, that wouldn`t end well. Imagine, inside, there is a billiard table that we can actually use. Also, there is a table soccer game a little further away. There is an electronic organ too, and a piano, which is very much out of tune. Above that, there are a lot of Lego stones. The food that we get is delicious, for example: pizza, with a lot of salami, and guess what, I kind of choked on one piece. Mom saved my life. And: sometimes we have muesli for breakfast which is yummy as well. Around us, there are huge mountains, something like in the Lord of the Rings, or in the Chronicles of Narnia. From the morning until noon it is about -1 or -2 degrees. Between noon and about 3 pm it goes up to +2. But there is always snow. We visited the princess, and I performed a pig herd`s dance for her, and she applauded a lot. And she offered use great biscuits. Bye then, Piet. It is great here in Liechtenstein. Szia Ili, nagyon orulok, hogy hamarosan talalkozunk! Nagyon jo itt Liechtensteinban. Az ennivalo is nagyon finom, peldaul a pizza. Itt a Kinderheim Gamaderben van csocsoasztal, billiardasztal es egy elektromos orgona. Kint a dombon, mi nagyon hosszu, magas, es borzaszto jol csuszik, annak kb. a felenel epitettunk negy baratommal egy allomast, amit rendorallomasnak es mentoallomasnak is hasznalunk. pl. ha valaki megy a bobbal es felborul, mi ott termunk es segitunk neki. Vagy beinditunk valakit a dombunkrol. A szankoversenyt ketszer is megnyertem. Az elso dij egy csoki volt, de a masodszori dijat atadtam a masodik helyezettnek. Szerettel udvozol szereto unokad."

Ajsa: "Kedves Bogi es Vangeli, remelem, hogy tetszett a kepeslap meg a rajz is. Abel a mozifilmben fog pasztorkutyat, leprast es katonat jatszani. Nagyon jo itt, de haza is szeretnek menni. Kedves Ilike, szeretnek mar minel hamarabb talalkozni veled. Abel is nagyon varja mar szerintem. Sokat jatszottunk egyutt a Gerdaval, sot meg mindig. De van, amikor egy kicsit osszeveszunk, peldaul most is... :) Es morgo hangot szokott kiadni. Dear Piti-suti, I`m wishing you happy days. I have a cute girl as my girlfriend here. She sometimes gets grumpy, and she is smaller than me. But otherwise we have a lot of fun. Apa, boldog unnepeket neked."

Ali: "Udvozlom a csaladomat, es az egesz iskolat, Kokai Eva nenit, Czimmer Tamas bat, Zombor Eva nenit, a Szoke Tamas bat."

Attila: "Minden jol van. Voltunk kinn szankozni, sokat legozunk. Voltunk tegnap templomban, a hercegnonel is. Itt pizzat szeretek enni a legjobban, es inni szorpot. A legjobb az a kirandulas volt, amikor atmentunk a hidon Svajcba. Sok puszi!"

Csabi: "Szia Anyu, szeretlek titeket. Hogy van a lovam? Jot szankoztam, jokat jatszok itt, szoktam jatszani a Danival meg a Zsoltival, meg a kis Attilaval. Szoktam csocsozni, billiardozni. Hogy van a Maci? Jo itt a kaja... Mar nem sok, hogy hazajojjek. Nagyon hianyoztok, foleg Apu. Meg a Niki, Kati is. Meg a nyulam. A Szebivel vagyok meg a Pakoval egy szobaban. Mar alig varom, hogy hazaerjek. Sziasztok, szeretlek."

Dani: "Szia Anyu, nagyon hianyoztok. Itt nagyon szep a taj. Egyszer folmentunk az egyik hegy tetejere. Szoktunk billiardozni, csocsozni. Kaptam ket taska ruhat. Szoktunk szankozni is, ma is voltunk. Epitettunk hobol mentoallomast. Minden heten megyunk uszni. Nemsokara mar megyunk haza. Sziasztok, puszi."

David: "Szia Anyu, hianyzol. Voltunk fenn a hegyen szankozni, de nem olyan rendes szankon, hanem muanyag kormanyoson. Jatszottunk... meg csak ot nap van, hogy hazamenjunk. Megkaptad a kepeslapot, meg amit rajzoltam? Mindig sokat segitek itt. Ha hazamentem, akkor jo leszek."

Gerda: "Anyu, Apu, nagyon hianyoztok, de mar csak ot nap van vissza. Remelem, hamar fogunk talalkozni. Ha elem jossz, Anya, akkor majd adok neked valamit. Azt a kislany, akirol beszeltel mar nekem, ugy hivjak, hogy Ajsa. Krisztinanak azt kuldom, hogy remelem, jol vagytok, mert en is jol vagyok. Mama! Jol erzem magam itt. Jo sok ho van es annyit tudok szankozni hogy csak na. Remelem, nalatok is van ho egy kicsi."

Krisztian: "Kedves Mama, ma szankoztam, epitettem. A legtobbet Attilaval jatszom, Sanyival meg Daviddal. Legjobban a hegyek tetszenek itt, a var meg az uszoda. Szeretem az esti meset is. Puszillak."

Laci: "Szia Anyu, szia Mama, szeretlek titeket. Ne aggodjatok. Jol vagyunk. Jo minden. Sok meglepi szokott lenni. Szankoztunk, iszonyat jo volt, mert jeges a szankopalya. Kicsit hianyoztok. Remelem, tetszik a kepeslap. Ma elmegyunk egy tel-egeto unnepsegre este hetkor. Majd lesznek rola fenykepek. "

Robi: "Szia, Anyu. Hogy vagytok otthon, jol? Mar csak negy nap van vissza. Vagy harom, amikor elolvasod. Itt a legjobb az volt eddig, hogy talalkoztam a hercegnovel. Meg amikor lecsuztunk kinn a dombon, es jeges volt, es kiporogtem, az jo volt. Meg el is tort az egyik szanko, akkorat esett, de en nem. Jol vagyok, mindenkivel szoktam jatszani. Remelem, ti is jol vagytok. Remelem, ti is jol vagytok. Ja es Anyu: itt is szoktunk kiabalni estenkent, ugyhogy minden oke. Puszi!"

Sanyi: "Szia Anyu, sokat jatszunk, ma het orakor elmegyunk egy tel-egetesre. Epitettunk ma Lego-urhajot, meg a taskamban megtalaltam a Lego-babukat, amiket otthonrol hoztam. Jokat jatszunk. Remelem, az ocsi jol van! Felmentunk egy hegyre, es a hegyen volt egy falu, Planken. Meg tegnap voltunk Vaduzban, es Svajcban is egy tonal. Ma pulyka volt az ebed. Puszillak titeket."

Szebi: "Sziasztok, Anyuek. Nott a labam ket centit, 39-es lett. A tobbiek jol vannak. Tegnap pizzat ettunk, ma pulykat. Hogy van a Nikolasz? Penteken indulunk haza, es szombaton erkezunk meg. Legyetek ott az allomason. Sziasztok, szeretlek titeket."

Tomi: "Szia, Anyu, Apu! Szeretlek. Utolag is boldog Valentin-napot! Ma kimentunk szankozni, es pulyka volt az ebed. Sokat szorakoztunk, jatszottunk, nevetgeltunk. Megkaptatok a kepeslapot? Szeretlek titeket."

Zoli: "Szia Anyu, hianyoztok. Voltunk Plankenben a hegyen. Jatszottunk ma: epitettunk egy nagy varat, hovarat. Szankoztam, es nagyon csuszott. Ma elmegyunk tel-egetesre. Legjobban csocsozni es billiardozni szeretek, mind a kettoben jo vagyok. Meg a Marcit meg a Balintot is legyoztem. Tegnap voltunk Vaduzban, lattunk szokokutat, meg elmentunk Svajcba is egy faluba, ahol csak 35 haz volt, meg egy var. Puszi."

Zsolti: "Sziasztok, nagyon hianyoztok nekem. Nagyon jol erzem magam. Elmentunk a hercegnohoz, elmentunk a svajci hidhoz. Egy nagy elmenyem volt, amikor elmentunk setalni es lattuk azt a hosszu folyot, a Rajnat. Sziasztok, puszillak titeket."

Zsofi neni: "Kedves Tamas es Eva! Mar vagjuk a centiket. A napok nem mennek olyan gyorsan. Azert jo hogy, hogy eljottem. Foleg a gyerekeknek. :) Istvant meg a csajokat is puszilom. Ezutan az ut utan egy wellness-hetveget szeretnek, ket fo reszere. :) Van itt egy angol holgy, a Ginny, ellat minden joval. Jol van, hamarosan talalkozunk. Jok legyetek, 25-en erkezek a suliba. Puszi."

4 komment

Címkék: liechtenstein 13. nap

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorgytelep.blog.hu/api/trackback/id/tr975084732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Judit Szőke 2013.02.17. 15:48:20

Szia Sanyika láttam a fényképeket érezd jol magad fogadj szót cucaidra figyej várunk haza jól legyél szia

Ibolya Győriné 2013.02.17. 15:58:01

Szia öcsike te is nagyon hiányzol főleg nekem.Örülök neki hogy jól érzed magad érzed magad és hogy ügyes vagy.Már alig várom a szombatot hogy itthon legyél.A képeket mindig megnézem és mindig olvasom is.Vigyázz magadra és a cuccaidra is.Sok-sok puszi apád és a Betti is puszil.

Bogdán Lianna 2013.02.18. 09:04:39

drága picifijam attilámnagyon őrűlűk hogyjoérzedmagad vigyáz magadra szeretűk sok sok puszit kűldűk neked énis auudis sestvérejidis csá jolégy

Tremmel Zsanett 2013.02.19. 09:15:34

Nagyon várunk haza, láttuk a fotókat, szép helyeken jártok. Itthon mindenki jól van.Hiányzol!Puszilunk
Mama, Dorina és az egész család.
süti beállítások módosítása