HTML

györgytelep

Friss topikok

Címkék

1. nap (3) 10 nap (1) 11. nap (1) 12. (1) 13. nap (1) 14. nap (1) 15. nap (1) 16. nap (1) 17. nap (1) 2. nap (3) 3. (3) 4. nap (3) 5. nap (3) 6. nap (3) 7. nap (3) 8.nap (1) 9. nap (1) erkezes (3) fenykepek (4) fotok (4) indulas (2) liechtenstein (21) nap (2) Címkefelhő

Otodik nap

2013.02.10. 11:52 Telep György

A szombat delolottot szinte teljes egeszeben a szabadban toltottuk. Nepszeru volt a szankos rendorozes: a legjobb csuszkat kineveztuk rendorjarganynak. A "rendor" a tobbieknek egy kis elonyt adva indult, es menet kozben, ugyesen szlalomozva, sorban megprobalta elkapni a tobbieket.

Ebednel hallatlan nepszerusegnek orvendett Lena pizzaja, amihez termeszetesen nem jart ketchup, annal inkabb egy nagy adag salata.

Hetvege leven, elerkezettnek lattuk az idot a nagytakaritasra. A gyerekek kaptak egy-egy porszivot, es sajat kezuleg tettek rendbe szobaikat es az egesz felso szintet.

Delutan Lena es Sarina kisereteben elsetaltunk a kozossegi hazba. Itt Sarina anyukaja mar vart bennunket, megpedig nem egyebre mint egy ora tancoktatasra! Nem is akarmilyen tancrol volt szo, hanem: hip-hoprol. Pillanatok alatt kiderult, hogy a zene es a tancstilus nagyon "bejon" a gyerekeknek. Bemelegites utan profi tancteremben, az egesz falat fedo tukrok elott leshettuk el a lazabbnal lazabb es coolnal coolabb mozdulatokat. Vegul egy teljes koreografiat sajatitottunk el, amit videora is felvettunk. Raadaskeppen pedig megtanultuk, hogyan kell eljarni a Gangnam Style-t. Minden tiszteletunk Sarina edesanyjae, aki tarsadalmi munkaban vallalta magara ezt a feladatot, csak azert, hogy megajandekozza a gyerekeket egy nagyszeru elmennyel.

Suru hoesesben vitt az utunk hazaig. Korgo gyomrunkat banannal, naranccsal, keksszel es finom teaval toltottuk meg. Ezutan sok kozos jatekra maradt ido, sot este meg egy bujocskaval es meseolvasassal is megprobalkoztunk. Meg kell hagyni, hogy a gyerekek turelmet es oszzpontosito kepesseget erdemes lesz meg fejleszteni.

A takarodo utani kozos beszelgeteseket nagyon elvezik a gyerekek, ilyenkor nyugodtabb, bensosegesebb korulmenyek kozt onthetik ki szivuket egymasnak es a felnotteknek.

Vasarnap delutan a gyerekektol osszegyujtott, szemelyes uzeneteket fogunk irni a blogra.

1 komment

Címkék: liechtenstein 5. nap

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorgytelep.blog.hu/api/trackback/id/tr145072388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ibolya Győriné 2013.02.10. 13:03:34

Ez egy szép és mozgalmas nap volt.A fiam akkor nem unatkozik és így talán nincs honvágya.A személyes üzenetet alig várom mert nekünk hiányzik már,de remélem hogy jól érzi magát.
süti beállítások módosítása