HTML

györgytelep

Friss topikok

Címkék

1. nap (3) 10 nap (1) 11. nap (1) 12. (1) 13. nap (1) 14. nap (1) 15. nap (1) 16. nap (1) 17. nap (1) 2. nap (3) 3. (3) 4. nap (3) 5. nap (3) 6. nap (3) 7. nap (3) 8.nap (1) 9. nap (1) erkezes (3) fenykepek (4) fotok (4) indulas (2) liechtenstein (21) nap (2) Címkefelhő

Hetedik nap

2013.02.12. 21:56 Telep György

A hetfoi napon megint visszalendult minden a szokasos kerekvagasba (a hetvege egy reszen ugyanis a helybeli segitoink tarsasagat melloznunk kellett): orultunk Annanak es Baninak.

Delelott rengeteg idot toltottunk a szabadban: csapatokra osztottuk a gyerekeket, szankos valtoversenyt, akadalyversenyt es gyorsasagi versenyt rendeztunk nekik, amelyekbe lelkesen vetettek bele magukat.

Delutan Anna kisereteben busszal felmentunk a kozeli hegyekbe. Planken falvacska a legkisebb kozseg Liechtensteinban. Utcairol fenseges kilatas nyilik az alant elterulo Rajna-volgyre, annak lakott es megmuvelt teruleteire, es a szemkozti svajci hegyekre. Visszafele egy ideig a kanyargos muoton vitt az utunk, majd ratertunk az erdei osvenyre, es csizmainkkal felszantottuk a frissen hullott havat. Gyaloglabon keltunk at egy patakon, botokat gyujtottunk es meglestunk egy aprocska zuhatagot. Megfigyeltuk az allatok labnyomait, megcsodaltuk a liechtensteini erdomuveles nehany objektumat, es meg egy jatszoteren is csuszdaztunk, hintaztunk egyet. Schaanba a hegyek felol visszaerkezve utba ejtettuk a kedves kis Maria-kapolnat is, amelyet nehanyan mar meglatogattunk korabban.

A gyerekhazban Bani fenseges tejszinhabos gyumolcssalataval vart bennunket. Uzsonna utan meg egy izgalmas lotto-bajnoksagra is jutott ido. A gyerekek szokas szerint elkeszitettek a napi bejegyzest illetve rajzot naploikba. Bevezettuk az esti meset is: Erich Kästner Emil es a detektivek cimu regenyet olvassuk fel a gyerekeknek, amelyet mar minden este varnak es erdeklodve hallgatnak.

Bani hozta a hirt: holnap var bennunket a hercegno!

1 komment

Címkék: liechtenstein 7. nap

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorgytelep.blog.hu/api/trackback/id/tr495076992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bogdán Lianna 2013.02.12. 22:29:57

kisfijam attilám irjmagadrolvalamit jolvagy szeretűk apukádis puszil nagyonszép aképeslap nagyon őrűltűk neki kicsim jolégy
süti beállítások módosítása