HTML

györgytelep

Friss topikok

Címkék

1. nap (3) 10 nap (1) 11. nap (1) 12. (1) 13. nap (1) 14. nap (1) 15. nap (1) 16. nap (1) 17. nap (1) 2. nap (3) 3. (3) 4. nap (3) 5. nap (3) 6. nap (3) 7. nap (3) 8.nap (1) 9. nap (1) erkezes (3) fenykepek (4) fotok (4) indulas (2) liechtenstein (21) nap (2) Címkefelhő

Hatodik nap

2013.02.10. 18:57 Telep György

A delelotti havazast ma kulonbozo kinti jatekokkal dobtuk fel. Elokerultek hokiutok, vodrok, lapatok, hokotro autok es jatektalicskak is.

A jol megerdemelt, nagyszeru ebed utan kihirdettuk a szobatakaritasi verseny gyozteset. Termeszetesen egyetlen gyerek sem maradt jutalom nelkul, hiszen mindenki minden reggel tett valamit azert, hogy a szobaja szebb legyen.

Delutan megneztuk a teli idoszak egyik helyi jellegzetesseget, a farsangi kormenetet. Ennek soran mokas ruhaba oltozott alakok, boszorkanyok, zeneszek hada jarta vegig a varost utcarol utcara, mikozben edessegeket szortak, kiabaltak, viccelodtek a szelrol felsorakozott nezokozonseggel.

Most pedig kovetkezzenek a gyerekek uzenetei, amelyeket ok maguk fogalmaztak meg. Kerunk mindenkit, hogy valaszoljon a gyerekei uzenetere, es irjon neki nehany szemelyre szolo sort kommentben. Ezeket szeretnenk osszegyujteni, es jovo heten felolvasni a gyerekeknek.

Abel: "Hi Piet! Today was kind of uncool, except for the carneval procession, because that was quite OK, and we got a lot of candies. A guy dressed as a devil almost kidnapped one kid from our group. Mom had to run and get him. But here in the youth house sometimes our teachers go crazy, for example we had to collect the confetti that stuck onto their clothing too. And when we told them this, they said it didn`t matter, and they even got pissed. I`ve been dictating this to Mom, and she typed it. Bye, Piet. Ilike, mar nagyon varom, hogy talalkozzunk."

Ajsa: "Szia Ilike, nagyon jo itt, egyedul az nem jo, hogy a fiuk egyfolytaban piszkalnak. Egyebkent nagyon finom minden ennivalo, es nagyon jo jatszani. Remelem, tetszeni fog a kepeslap, amit kuldok. A tobbiek is kuldik sok szeretettel. A-nak is nagyon jo itt lennni, es kepzeld el, Ilike, ma tudod, mi volt? Voltunk egy farsangi folvonulason, ahol szortak egy csomo konfettit, es A-nak a hajaban meg mindig van nehany. Es egy csomo cukrot kaptam, meghozza annyit, hogy meg addig is kitart, amig hazaerunk Magyarorszagra, de megigerem neked, Ilike, hogy nem fogok tul sokat enni beloluk. Kaptunk meg egy nyalokat, es azt sem nyaltam el meg, es azt sem fogom megenni tul hamar a cukrok utan. Ezt mind megigerem neked. Elhiheted. Amit eddig mondok, az mind igaz lesz, vagy ami mar most igaz, az igaz is marad."

Alex: "Az egesz csaladomnak uzenem, hogy ne legyetek szomoruak, nincs semmi baj, megvagyunk mindanniyan. Puszi meg oleles!"

Attila: "Szeretlek titeket. Jol van a kisbaba? Hianyoztok. A szobam fala kek, az agynemumon golyas minta van. Szeretek csocsozni meg billiardozni."

Csabi: "Szia, anyukam meg apukam, Niki, Kati! Nagyon szeretlek titeket. Jol erzem magam. Nagyon hianyoztok. A kutyam hogy van, mar nagyobb lett? Mar nem sok nap, hogy jovok haza."

David: "Anyukam, szeretlek. Minden rendben van. Hianyzol."

Dani: "Szia Anyu, nagyon hianyzol. Veletek mi van? Velem semmi kulonos. Szeretek csocsozni, billiardozni. Itt mindig megyunk szankozni, ide-oda. Sziasztok, puszi."

Gerda: "Kedves Anya, Apa, Tesoim! Delolott szankoztam, es tancolni is voltunk. Sok jo program van. Sok puszi nektek!"

Krisztian: "Mama es Anyu! Szeretlek benneteket, meg hianyoztok. Jol erzem magam itt. Tancoltunk, usztunk, szankoztunk."

Laci: "Azt uzenem, hogy jol megvagyunk. Mindig jatszunk, minden jo, ne aggodjatok. Jok a tanarok, szeretem oket. Egy kicsit hianyoztok."

Robi: "Szia Bea. Uzend meg anyunak, hogy hianyzik, es itt nagyon jo, es minden jo. Otthon mindenki szerintem jol van. Hianyzik a csalad. A Janival jol vagy?"

Sanyi: "Szia, Anyu! Jo itt minden, kedvesek velem. Szankozunk, van egy domb a haz mellett, es kormanyos szankokon csuszunk le a dombon. Voltunk tancolni, voltunk uszni. Van billiardasztal, csocso meg zongora, meg irunk naplot is minden nap. Puszi mindenkinek!"

Szebi: "Jol vagyok, jo itt lenni. Udvozlom a Kevint. Jol lehet csuszkalni a havon. Jo cuccokat kaptunk ajandekba a Banitol. Hianyoztok nekem."

Tomi: "Jol vagyok, sokat jatszunk, nevetgelunk. Jol erezzuk magunkat. Hogy van a kisbaba? Megtanultunk tancolni is. Szeretlek titeket."

Zoli: "Papanak uzenem: Szia, Papa! Hianyzol. Jol erzem magam. Ti? Van sok jatek, elvagyok. Anyueknak: Szeretlek titeket."

Zsolti: "Nagyon jol erzem magam. Nem tudok olyan sokat mondani... Hogy van a kisbaba? A Martin hogy erzi magat? Itt mindent szeretek csinalni. Minden este naplot irunk." 

9 komment

Címkék: liechtenstein 6. nap

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorgytelep.blog.hu/api/trackback/id/tr265072426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Judit Szőke 2013.02.10. 19:08:49

remélem minden nap kapok uzenetet a gyerekröl jo volt olvasni hogy jo érzi magát de neken nagyon hiányzikmár alig várom hogy ujra magam hoz öleljemszia sanyika nagyon hiányzol érezd jo magad és fogagy szot és vigyáz magadra anyu jozsi papa és öcsike pusziltat szia

Ibolya Győriné 2013.02.10. 19:16:49

Szia öcsike te is hiányzol nekünk és nagyon szeretünk mi is a papa is minden nap olvassa ezt az oldalt.
Itt is esett a ho 2-3 centi de nappal el is olvad örülök hogy jol érzed magad puszil anyu apu és betti.

Zubán Péter 2013.02.11. 12:29:52

Ábelkának és Ajsikának üzenem: Jó volt beszélni veletek telefonon, de még jobb lenne, ha skype-n is lehetne! Nem sikerült még megoldani? Elolvastátok a tegnapi sms-t? Mi a mai programotok? Ábelka is és Ajsika is írhatna pár mondatot magáról! Itthon mindenki jól van, rengeteg puszit küldünk, vigyázzatok magatokra! Apa

Csonka anyu 2013.02.11. 14:47:39

Szia Kisfiam!
Örülünk neki jól vagy. Mi is jól vagyunk, és alig várjuk, hogy haza gyere. A kutyád még mindig ugyanakkora. Ő is nagyon vár! Nagyon szeretünk!
Anyu, Apu, Niki, Kati

Zubán Péter 2013.02.11. 21:19:52

Ajsikának és Ábelkának: Jó lenne olvasni a válaszotokat! Ez már a második levelem itt. Mit csináltatok ma? Sok-sok puszi: Apa

Bogdán Lianna 2013.02.12. 13:59:50

lakatos zsuzsana zsija attilám nagyon hijányzolnekük igen jolvan a kisbaba hasolitrád pusziluk külgyél űzenetet teis szeretűk vigyát magadra

Bogdán Lianna 2013.02.12. 14:16:26

attilám méganyit irj hogymikorkelmeni potosan érted az álomásra hányadikan és hányorakor oké jolégy és jácál sokat pusziluk csá

karbantartó 2013.02.12. 15:08:58

Sziasztok !
Írjatok valamit a Zsófinéniről, mert nem tudunk róla semmit. Remélem nem veszett el a hegyekben?
Itthon minden rendben van az iskola még áll és vár Benneteket!
További kellemes időtöltést és sok jó programot kívánok Nektek ill. mindenkinek----érezzétek nagyon jól magatokat és vigyázzatok egymásra!!!

üdvözlettel: karbantartó !

Ibolya Győriné 2013.02.12. 16:19:00

Nem tudom hogy mi van de már 2 napja nem tudok semmit a gyerekről.Irj Bálint mert már aggodok.....
süti beállítások módosítása