HTML

györgytelep

Friss topikok

Címkék

1. nap (3) 10 nap (1) 11. nap (1) 12. (1) 13. nap (1) 14. nap (1) 15. nap (1) 16. nap (1) 17. nap (1) 2. nap (3) 3. (3) 4. nap (3) 5. nap (3) 6. nap (3) 7. nap (3) 8.nap (1) 9. nap (1) erkezes (3) fenykepek (4) fotok (4) indulas (2) liechtenstein (21) nap (2) Címkefelhő

Tizennegyedik nap (2013. februar 18, hetfo)

2013.02.18. 20:08 Telep György

A mai napon eloszor mentek ki a gyerekek a gyerekhaz udvarara. Eddig, ha szabad levegore vagytunk, setalni mentunk, kirandultunk, vagy a szankopalyanak adtuk at onnon magunkat. Most viszont mindenki hintazhatott, gordeszkazhatott, rollerezhetett, biciklizhetett, korhintazhatott, csuszdazhatott kedvere.

Delutan Ginny, Bani es Anna azzal leptek meg bennunket, hogy meghivtak egy uzsonnara a trieseni McDonald`s etterembe. A gyerekek hamburgert es sult krumplit kaptak, melle pedig egy kis meglepetesjatekot es egy-egy piros lufit. Visszafele nehanyan Ginny fekete Mercedeseben utazhattak, es Ginny megigerte, hogy a tobbieket is elviszi majd nehany korre. 

Delutan nehany gyerek megtanitotta Zsofit billiardozni, nagymosast tartottunk, naplot irtunk, tanultunk es rajzoltunk. A tegnapi tel-egetes nagy elmeny volt a gyerekeknek, errol is sokat beszelgettunk meg.

(A mar ismert kis kapolnatol faklyas menetben indultunk egy domboldal kanyargos osvenyen at a maglyarakashoz. Itt megneztuk, hogy a teluzo ceh mi modon lengeti tuzes sepruit, majd szemtanui voltunk a maglya meggyujtasanak. Egy korulkeritett teruleten egy kb. 8 meter magas, hasab alaku farakas aljat langra lobbantottak. Hamarosan a langok egyre feljebb kapaszkodtak, mignem a kikotozott rongyboszorka testet nyaldosni nem kezdtek. A harom petarda, amelyet a banya testnyilasaiba rejtettek, a hevules hatasara - a gyerekek sikonyalasa kozepette, s szep nyarat igerve - lassan egymas utan felrobbant. A babu vegul teljesen atadta magat a forrosagnak es jobbletre szenderult.) 

Szólj hozzá!

Címkék: liechtenstein 14. nap

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorgytelep.blog.hu/api/trackback/id/tr705087581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása